3 augusti, 2021

Fundamental kunskap om nätinnehåll

För någon dag sedan hände något hysterisk kul. En av mina kunder som driver ett bloggnätverk kontaktade mig och bad mig akut bygga om en widget som visar bloggarnas senaste inlägg, för att det inte bara var de aktiva bloggarna som skulle synas så mycket. Uppenbarligen hade denne också kontaktat sina mest aktiva bloggare och sagt åt dem att blogga mindre på grund av detta!

Tanken kanske var god, nämligen att alla bloggare ska synas lika mycket. Dock skjuter man sig rakt i foten när man ber bloggare lugna sig. Ju mer innehåll man släpper lös desto bättre, då allt handlar om innehåll när det gäller att få trogna bloggläsare.
Om någon hade sagt åt mig att blogga mindre när jag lägger ned så mycket tid jag bara kan på att få så många läsare som möjligt, ja då hade jag bytt bloggplattform illa kvickt……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *