3 augusti, 2021

Köp eller sälj hemsidor som en kung

Du kanske inte känner någon, men det finns en uppsjö av datanördar som lever på passiva intäkter från hemsidor och digitala tjänster. Jag drar själv in lite stålar på just detta, även om jag inte har lagt någon större energi på det. Men om några år kanske även min portfölj drar in miljonbelopp *hoppas*

Ibland har man inte tid eller ork att bygga egna sidor, så då kan ett bra sätt vara att köpa upp andra avstannade hemsidesprojekt. Tyvärr har antalet pengastarka uppköpare växt exponentiellt senaste året varför det blivit riktigt riktigt svårt att hitta fynd. Men om du har fått skatteåterbäring och är på jakt, så är följande hemsidor potentiella guldgruvor…

Webmaster Network
Svenskt forum för webbdesigners som har trådar både för hemsidor och domännamn.

Flippa.com
Amerikansk stor sajt med oerhört många sajter. Det kan dock krävas gott om tid och många energidrycker innan man lyckas sålla ut något som är riktigt bra.

Missdomain.se
Som namnet antyder så kan man här köpa domännamn. Tydlig och lättanvänd sajt, men som förväntat går alla bra domännamn på rätt saftiga summor.

Blocket
Gamla hederliga Blocket har givetvis även webbplatser till salu. Mestadels svindlare, men någon enstaka godbit kan man ibland hitta.

SEO Forum
Här kan man hitta en massa lysande sajter till salu. Det gäller dock att vara aktiv ofta för när det väl kommer ut något så säljs det fort.

Sedo.com
Amerikansk sida som även denna säljer domännamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *