3 augusti, 2021

Oumbärliga boktips till företagare

Om du säljer i nätbutik eller pysslar med företagande rent allmänt så finns det ett par grymt bra böcker jag anser att du borde sträckläsa…

gerillaföretagaren köp bok

Gerillaföretagaren (649kr hos Bokus)
Kanske inte den billigaste boken, men jag lovar dig att den är värd varje öre. Tjock och sprängfylld med konkreta tips på hur man marknadsför sig med tid och energi snarare än en fet plånbok. Tyvärr lånade jag ut mitt eget exemplar till en tomte som aldrig lämnade tillbaka den, men som tur var hade jag redan memorerat det mesta av värde.

growth hacker marketing bok marknadsföringGrowth hacker marketing (106kr hos Bokus)
En growth hacker är en företagsutvecklare som använder sig av råa fakta för att få bättre resultat. Istället för att flyta med strömmen och ”testa” sociala medier, så tar en growth hacker full kontroll över all statistik och ser till att företaget växer organiskt. Boken finns endast på engelska, men vissa saker ska man bara inte översätta. Om du gillar den har författaren en nästan ännu bättre bok med titeln ”trust me, I’m lying”.

rich dad bokRich dad, poor dad (154kr hos Bokus)
Om du satsar på att skapa dig ett levebröd av passiva intäkter, eller kanske aldrig ens tänkt några andra tankar än att spendera ditt liv på ett lagergolv, så är detta boken du bör läsa. Författaren ger två helt olika perspektiv på hur föräldrar upplyser sina barn om kapitalism. De fattiga föräldrarna anser att ett jobb med timlön är det enda hederliga, medan de rika föräldrarna anser att pengarna bör jobba åt en. Läs den, jag lovar att den vänder upp och ner på din värld också.

Synas Online (199kr hos Bokus)
En tydlig guide till sökmotoroptimering och marknadsföring, som hjälper dig att hitta rätt bland alla kanaler som finns att välja på. Perfekt att använda som ett uppslagsverk för att hitta idéer och inspiration till din egen marknadsföring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *