22 februari, 2024

Personligt anpassad hälsokost är den nya grejen

Sitter man så mycket vid en skärm som vi webbutvecklare gör, så tar tyvärr hälsan stryk med tiden. Motion är alltid av värde men ibland räcker det inte för att ge kroppen tillräckligt med energi och ork att klara vardagen. Men när man börjar göra efterforskningar om hälsokost så märker man fort hur svårt det är att hitta samlad och pålitlig information.

Är du lika överväldigad av alternativen som jag är, så rekommenderar jag tjänsten Wellbase där man genom en utförlig digital hälsoanalys får förslag på kosttillskott och superfood som skulle kunna passa just dig. Du behöver inte jämföra alla olika råd eller läsa på tills ögonen trillar ut, utan kan snabbt och enkelt få en personligt anpassad hälsoplan där Wellbase kontinuerligt granskar nya rön och anpassar algoritmen för att ge så goda förslag som möjligt.

Efter genomfört hälsotest kan man även ladda ner en pdf med resultatet samt läsa mer om varje enskilt kosttillskott om man vill veta mer om dess för- och nackdelar.

Till skillnad från andra tjänster som är partiska och själva säljer kosttillskott, så är Wellbase helt oberoende och går efter vad vetenskapen säger. Finns det preparat du faktiskt inte behöver eller som rentav kan vara farliga, så får du information om detta istället för att presenteras en massa ogrundade säljargument.

Det har exempelvis visat sig att populära antioxidanter som vitamin C kan påskynda cancerförlopp, varför Cancerfonden numera avråder alla från att ta detta som kosttillskott annat än vid påvisad brist och då det ordinerats av läkare.

Ta det säkra för det osäkra och ta en hälsoanalys innan du börjar självmedicinera, så når du förhoppningsvis dina resultat och får kraft nog för att uträtta stordåd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.