3 augusti, 2021

Programmera med fötterna kanske?

Sjukt vad ojämn kvalitet det är i vården när det gäller sjukskrivningar… Jag måste ha på mig ett klumpigt gips över hela högerarmen i ytterligare 3 veckor och får rejält ont redan efter en timme vid datorn. Trots det fick jag ingen sjukskrivning alls av överläkaren på ortopedmottagningen. Förklaringen var att ”företagare brukar vi inte vilja sjukskriva”.

Hade jag varit anställd hade jag utan problem kunnat sitta vid en dator och sörpla kaffe och ändå fått fast lön, men nu tvingas jag jobba dubbelt så många timmar som vanligt för att överhuvudtaget ha en chans att klara av de uppdrag jag har. Att socialstyrelsen rekommenderar 4-12 veckors sjukskrivning är visst helt ointressant för välbetalda ortopeder…

Håll er borta från växjö lasarett om ni kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *