3 augusti, 2021

Snygga restauranginredningar

Eftersom jag håller på att undersöka möjligheterna att ta över en verksamhet just nu, så har jag fullständigt förälskat mig i inredningar till restauranger. Verksamheten vi är spekulanter på innefattar även en restaurang. Jag är väldigt snabb och bra i köket, men långt ifrån en kock. Däremot har jag en enorm känsla för detaljer, till stor del på grund av att jag är en visuell person. Jag kan föreställa mig i detalj hur saker kommer se ut när det är klart. Så att klura på restaurangmöbler, belysning och inredning är mer än tillfredsställande. Det går inte att utveckla en verksamhet om du inte kan visualisera slutmålet.

En restaurang eller café har ju lite annorlunda krav än vanliga hemmamöbler. De ska vara hygieniska och enkla att torka av, samt klara långvarig och brutal behandling av fulla och glada människor. Det får ju inte heller kosta alltför mycket, annars hade det kostat skjortan att inreda en hel restaurang.

chairs-1169692_1280

Ett av de absolut bästa alternativ jag kunnat hitta i Sverige, är möbler från AZ Design.

Något jag särskilt fastnat för är deras restaurangsoffor i konstläder. Det ger liksom lite känsla av 50-tals hamburgerkedja. Tänk Grease. Riktigt bra pris har de och så blir det mer unikt, än att åka till ikea och köpa klassiska restaurangstolar som varken är exklusiva eller särskilt sköna.

Nuvarande restaurang har inte använts som en riktig servering på ett par år och möblerna ser ut som de har stått där sedan 70-talet, minst. Idag har folk mycket högre standard varför det krävs fräsch och ren inredning med modern eller retro look. Något som inredningen från azdesign definitivt har. Vi får hoppas att det blir en deal, så att man på allvar kan börja skissa på inredningen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *