18 juni, 2024

Tjäna pengar på undersökningar

Många är det som drömmer om att tjäna lätta pengar hemifrån, kanske för att dryga ut semesterkassan eller som ett extraknäck vid sidan av studierna. Ett smidigt sätt är att deltaga i marknadsundersökningar mot betalning.

Många företag utlovar guld och gröna skogar när det gäller lättförtjänta pengar hemifrån, men sanningen är att timlönen för att deltaga i undersökningar inte är särskilt uppseendeväckande. Men om man ofta sitter vid datorn ändå och har några minuter över här och där så är det bra mycket smartare att utnyttja tiden till att tjäna lite extra pengar online istället för att rulla tummarna eller spela spel.

Swagbucks är en internationell tjänst för marknadsundersökningar som ger dig så kallade SB eller ”swagbucks” när du svarar på undersökningar, tipsar dina vänner (som jag gör nu), testar nya digitala produkter och spel eller rentav när du gör vanliga webbsökningar. Det är snabbt och enkelt att bli medlem och när du samlat ihop tillräckligt med swagbucks kan du ta ut det som presentkort hos t.ex. Amazon eller få det utbetalt som rena pengar till ditt PayPal-konto.

Prova Swagbucks idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *