14 juni, 2021

WordPress är framtiden

Om du precis som jag har snöat in dig på WordPress, så gratulerar jag dig. För oss webbdesigners så har WP växt och blivit en av världens ledande publiceringsverktyg och framgångssagan verkar bara fortsätta…

Allt fler hemsidor byggs med WordPress i grunden och efter hand så utvecklas backend allt mer. De gamla fördomarna som att ”WordPress är bara till för bloggar” eller att ”WordPress begränsar de konstnärliga möjligheterna” stämmer inte längre. Om man vet hur man gör så kan man relativt enkelt bygga ett tema helt från grunden och få det att se ut som precis vilken hemsida som helst. Man måste inte använda standardteman och fasta inställningar. Möjligheterna känns nästan obegränsade!

Trots detta stöter man på en massa trendiga (tror de själva) webbutvecklare som tjatar om ”Du måste börja med Ruby on rails” eller ”inget kan slå .NET till företagswebbar”. Men jag måste ta ner dem på jorden lite. Visst om du vill bli en superkonsult och jobba med myndigheter och andra utdragna projekt, men för oss vanliga dödliga där 95% av kunderna är småföretagare som vill se snabba resultat till vettig peng så finns det idag inget bättre alternativ än just WP.

WP is the future. Word!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *